Seattle

 
 
Ännu en dag i storstan! Tanken var att vi skulle köra in, men efter lite överläggning så bestämde vi oss för att köra till Northgate och sedan bussen in till stan. Förutom att det redan är mycket folk i Seattle så var det några event som gjorde att det skulle vara ännu mera folk, så för att slippa leta perkering halva dagen så kom vi fram till detta perfekta förslag! Sagt och gjort, hoppade på bussen och mötte upp Kathys dotter Kim vid Space Needle. Därifrån tog vi oss en tour genom staden i något som kallas för The Duck. Detta är då en båt som kör runder i staden med en helgalen kapten som förare. Partymusik, roliga hattar och 80-tals dansmoves, ja så kan man väl sammafatta det.. Hur kul som helst! Efter några varv i stan blev det en runda i Lake Union med.
 
Efter den turen gick vi tillbaka till Space Needle för att åka upp till toppen och WOW viken utsikt där var.. Synd att det var liiiiite molning bara annars hade man nog kunnat se bergen bättre, men inget regn så ska inte klaga! 
 
Vi fortsatte in mot centrum och besökte The Public Market där det fanns lite allt möjligt. Mycket blommor och det är ju aldrig fel ;-) 
 
Sedan tog alla tre bussen tillbaka till Northgate och sedan körde vi och käkade middag innan vi lämnade av Kim! Mycket trevlig dag. Är så himla glad att jag får träffa så många trevliga människor!!!!!!
 
 
Upp